Bedre kredittid og enklere arbejdsgange

De fleste produkter, som Pressens Fællesindkøb sælger, går over vores lagre. Andre køres direkte fra vores underleverandører. De varer, er organiseret i en stribe samhandelsaftaler.

Lettere adgang til information om samhandelsaftaler
Vi har nu gjort det ekstra nemt for vores medlemmer at få specifik information om produkter og samhandelspartnere. Du behøver ikke længere at logge på med password – du kan bare klikke ind for at se de mange præsentationer. De bliver løbende opdateret med nye produkter.

Optimering af arbejdsgange og kredittid
For tiden er vi ved at forenkle vores interne arbejdsrutiner. Et af hovedpunkterne er øget vægt på månedsfakturering, hvad angår samhandelsaftalerne. Det skulle gerne spare både dig, os og vores samhandelspartnere for unødige arbejdsgange. Vi arbejder i den forbindelse på at opnå en senere betaling, som vil give bedre kredittider for vores medlemmer.

Læs mere om samhandelsaftalerne på vores website og se, hvordan du både sparer tid og penge. Uanset om du har brug for fotoudstyr, konvolutter, kontorartikler, vask, arbejdstøj, arkpapir eller IT-produkter.

Årligt arkiv