Bevar træ, skov og papir til de kommende generationer!

Via initiativer fra Pressens Fællesindkøb kan du medvirke til at støtte FSC®-CO28215 initiativet. Netop nu er vi ved at søsætte en stor annoncekampagne, som giver mulighed for at markere din virksomheds grønne profil. Og i uge 13 kan I blive eksponeret i forbindelse med FSC ugen, hvor FSC Danmark tilbyder en række profileringsmuligheder.

FSC kampagne: Støt skoven – Læs avisen!

De fleste dagblade og mere end 100 lokale ugeaviser bærer nu FSC mærket som tegn på, at vi i fællesskab støtter bæredygtig skovdrift. Det langsigtede mål er, at der også vil være både skove, træ og papir til vores børn, når de vokser op. Det vil vi gerne fejre med en annoncekampagne, hvor I, overfor jeres læsere, får mulighed for at eksponere denne grønne og positive holdning.

Annoncekampagne i stort format

Annoncekampagnen, som er udarbejdet af Pressens Fællesindkøb, bliver fremsendt til redaktionerne i disse dage. Den er fremstillet i både broadsheet og tabloid, ligesom den fås i både hel- og halvsides format. Hvis I ikke modtager den inden for de nærmeste dage, må du meget gerne kontakte os.

Der er udarbejdet 4 annoncer i forskellige formater. De kan downloades her

SC ugen tilbage sidst i marts

I uge 13 afholder FSC Danmark FSC ugen med mange forskellige tiltag. Flere danske mediehuse deltog sidste år i denne kampagne og blev eksponeret på FSC’s hjemmeside som bidragsyder.

Se sidste års kampagneside her

På baggrund af den succes har FSC i år valgt at udvide servicen overfor mediehusene med baggrundsartikler og billeder om emnet – og dem kan I naturligvis benytte jer af, når I støtter FSC ugen.

Læs mere om FSC ugen her

 

 

Årligt arkiv