Få mest muligt ud af IFRA Expo

Årets IFRA Expo foregår den 4.-6.10.2010 i Hamborg. Det betyder formentlig, at et større kontingent danskere finder ned til messen. De tre dage vil byde på en overflod af innovative ideer og løsninger.

Ligesom de tidligere år krydrer WAN-IFRA selve Expo’en med en række ”focus sessions”. Her vendes en række af de temaer, der er oppe i tiden. Blandt årets temaer er “Latest production trends, Green publishing og Excellence in print-ing”. Disse titler dækker bl.a. over eksempler på optimering og rationalisering, hvordan miljøkrav vendes til branding fordele, og hvorfor ISO-standardisering betaler sig.

Hvis din messetid er knap, så læs her om de ting, som du skal se
På selve IFRA Expo vil det være interessant at se, hvordan forenklings- og automatiseringsprocesser trænger ind på flere områder og i stadig mere standardiserede og overkommelige løsninger. Der vil i et marked som det danske næppe skulle sælges mange nye trykpresser de kommende år, og derfor vil vi se en større fokusering på udnyttelse og optimering af det for-håndenværende udstyr, inkl. pre- og postpress. IFRA Expo vil også give et fingerpeg om, hvorvidt den digitalt trykte avis stadig er et kuriosum, eller om digitale løsninger og forretningsmodeller er ved at nå hinanden.

Kom til messefrokost og opfølgningsseminar for medlemmer
For de medlemmer, som skal med på IFRA Expo, arrangerer Pressens Fællesindkøb vanen tro en frokost om tirsdagen, så der også bliver tid til lidt erfaringsudveksling. Har du ikke tid til at deltage i messen, kan du måske have glæde af det opfølgningsseminar, som vi i Pressens Fællesindkøb planlægger at holde efter messen. Her vil vi uddrage essensen af de tre ovennævnte focus sessions og præsentere dem for de danske avistrykkerier. Datoen for semi-naret offentliggøres på vores website i nærmeste fremtid.

Mere information
Læs mere om programmet og tilmelding på WAN-IFRAs hjemmeside