Få styr på uddannelsesloggen

I september måned var vores FSC-certifikat under den årlige revision. Langt det meste var i orden, men det blev påpeget, at der skal være styr på uddannelsesloggen på alle trykkerier.

I september var vi gennem den årlige revision af vores FSC-certifikat. Det var en tre-dages begivenhed, hvor hovedkontor, lagre og ikke mindst fire trykkerier var udvalgt til at demonstrere systemets soliditet.

Revisionen viste enkelte afgivelser
Lad det være sagt med det samme, at det gik godt - men ikke smertefrit. Vi har et system, der er solidt, da vi stort set kun har FSC-papir på hylderne. Derudover er der en stor kendskabsgrad til systemet og en fin opmærksomhed på at fange eventuelle afvigelser. Men der er konstateret afvigelser i forhold til standarden. De fleste vedrører hovedkontoret, hvor bl.a. vores registreringer skal revideres lidt.

Krav at alle trykkerier har styr på uddannelsesloggen
Afvigelserne har dog også generel interesse, da den gælder stort set alle trykkerier. Der er derfor behov for at få mere styr på uddannelsesloggen. Det vil sige det papir (eller den fil), hvor du registrerer, hvem der har ansvaret for hvad, samt hvornår de er blevet uddannet, af hvem og i hvad. Alt sammen dateret og bogført. Det bliver vores tekniske chef, Søren Winsløw, som følger op på, at det sker fremadrettet.

Vores FSC-ansvarlige kommer på besøg
I det kommende år skal Pressens Fællesindkøbs FSC-ansvarlige besøge samtlige trykkerier med henblik på at sikre, at systemet er implementeret og forankret i virksomheden, og i den forbindelse vil uddannelsesloggen være et centralt element.

Har du spørgsmål eller vil have besøg?
Som en del af vores medlemsservice tilbyder vi teknisk support og rådgivning, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsesloggen eller FSC-systemet. Du kan også allerede nu aftale en tid til et FSC-eftersyn. Kontakt Søren Winsløw, teknisk chef i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 29 eller på mail sw@ddpff.dk.