Gode medlemspriser på HP og Lenovo produkter

Vi har lige indgået en ny samhandelsaftale med ED-data, som er leverandør af IT-løsninger. Det betyder, at foreningens medlemmer kan få specialpriser på HP og udvalgte Lenovo produkter.

Pressens Fællesindkøb har lige indgået en samarbejdsaftale med ED-data omkring indkøb af HP’s produktportefølje samt udvalgte Lenovo produkter. Aftalen betyder, at vores medlemmer kan indkøbe udstyr til priser, der ligger tæt på de priser, som normalt tilbydes statslige institutioner. For at opretholde de attraktive priser er det en forudsætning, at vores medlemmer støtter op om dette tiltag.

 

Adgang til kompetent rådgivning og online shopping
ED-data giver dig mulighed for at handle via deres webshop, men det er selvfølgelig også muligt at kontakte ED-data telefonisk eller pr. mail. Vores kontakt hos ED-data, Erik Schjødt, har 20 års erfaring i salg til den grafiske branche, så vi har en forventning om, at vi vil få en kvalificeret sparring i forhold til vores medlemmers behov.

Løbende nye samhandelsaftaler til fordel for medlemmerne
ED-data er leverandør af IT-løsninger. Vi har på vegne af Pressens Fællesindkøb indtil videre forhandlet os frem til specialpriser på HP samt udvalgte Lenovo produkter. Vi laver løbende nye aftaler med diverse producenter for at kunne tilbyde dig de lavest mulige priser. Har du ønsker til nogle producenter, du kunne tænke dig i sortimentet, så er du velkommen til at kontakte Pernille Wissing, sekretær/ salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 23 eller mail pw@ddpff.dk

Få mere information
Vores medlemmer kan opnå fordelagtige priser på en lang række gode produkter. Få information om hvordan du kan opnå stordriftsfordele gennem vores samhandelsaftaler

Vi har en bred vifte af leverandører, som tilbyder mange forskellige forbrugsprodukter, hvor der kan opnås gode medlemsrabatter.

 

 

Årligt arkiv