IFRA Expo 2012

World Publishing Expo (IFRA Expo & Conference)
finder sted den 29-31. oktober 2012 i messebyen Frankfurt.

Beslutningstagere fra avisverdenen: Administrerende-, IT- og Forretningsudviklings-direktører, teknisk ansvarlige og redaktører er på udkig efter nye forretningsmodeller og innovative teknologier der åbner for ny kreativitet. Mere end 8.000 besøgende fra 90 lande deltager årligt.

Udover selve udstillingen behandles en række temaer indgående på seminarer og konferencer:

Power of Print
Kollegaer og industry eksperter vil fortælle om deres erfaringer og give eksempler på konkret successer indenfor Innovativ trykning, Hvordan sælger man trykkapacitet? Og Retrofitting.
Læs mere her

MediaPort
Media Port er en central platform for  case studies, teknologi tendenser og succesfulde eksempler fra hele verden. Der er seks sessioner af op til 2 timers varighed. Alle præsentationer afholdes af mediefirmaer, i nogle tilfælde sammen med en leverandør. Der er afsat 15 minutter pr. præsentation.
Gratis deltagelse for udstillingsgæster og udstillere.
Læs mere her

5th tablet and app summit
De fleste har passeret launch & learn stadiet. Nu er det tid til bære den mobile produktportfolio ind i en ny tidsalder, hvor vi kan give kunderne det de forventer og tjene penge på det. Hør om de bedste erfaringer fra de skarpeste knive i skuffen.
Læs mere her

Advertising summit
1 dag - 10 eksperter - 100 ideer!
Advertising Summit vil fokusere på den seneste udvikling og succeshistorier indenfor mobil annoncering. Nyhedsmedier fra hele verden vil præsentere de succesfulde marketing kampagner, der hvilke kan tjene penge.
Læs mere her

For tilmelding klik her

Årligt arkiv