Ny PDF QuickGuide

Gør PDF annoncen klar på nul-komma-fem

Kankanikke.dk rummer, blandt meget andet, en fuld forklaring på, hvordan du fremstiller annoncer til avisproduktion. Alle aspekter er berørt, lige fra download af hjælpefiler til hvordan de installeres, samt hvordan programmer indstilles og filer hentes ind og endelig gemmes som trykklare PDF-filer. Men ofte sidder brugeren bare med et enkelt spørgsmål eller har brug for at blive lynhurtigt leveringsklar, fordi en deadline nærmer sig. Og i disse tilfælde er der ikke brug for en dybtgående forklaring. Så er der mere behov for en FAQ eller en QuickGuide. Begge dele er ved at blive implementeret på kankanikke.dk, så brugeren fremover frit kan vælge mellem hele den forkromede vejledning og det enkle svar på netop deres spørgsmål. Med et download af QuickGuiden kan annoncen gøres leveringsklar på nul-komma-fem.

QuickGuiden kan også downloades som PDF-dokument, som annoncesælgerne kan sende og/eller printe ud og medbringe til deres kunder. Et tiltag som uden tvivl vil styrke relationen mellem sælger og annoncør.

QuickGuiden er udviklet af Claus Wegener fra Kreativ-afdelingen på Berlingske Media, hvor den allerede har gjort gavn i en længere periode. Og det var da også produktionschef på Berlingske Media, Thomas Feldborg, der anbefalede, at kankanikke.dk blev udvidet med dette nye tiltag.

Resultatet er nu tilgængeligt her.

Thomas Feldborg er mangeårigt medlem af Standardiseringsgruppen, som administrerer kankanikke.dk og generelt arbejder for at højne og sikre kvalitetsniveauet på avisprodukterne gennem enighed og samarbejde. Desuden er Thomas Feldborg produktionschef ved Berlingske Media, som har udviklet den nye QuickGuide.

Læs interview med Thomas Feldborg her.

 

Årligt arkiv