Nye cykeltrailere og cykeltasker til avisbude

Inden længe får Pressens Fællesindkøb en ny samhandelspartner, Laustsen Promotion, som sælger cykeltrailere og cykeltasker. Der er store fordele ved at benytte foreningen som leverandør af produkter.

Så er der gode nyheder til distributionschefer og andre indkøbere. Du har nu mulighed for at købe nye cykeltrailere og cykeltasker til den rigtige pris fra en ny leverandør. Gennem os får du som medlem mulighed for at samle dine indkøb ét sted på en nem og effektiv måde og samtidig nyde godt af stordriftsfordelene prismæssigt. Herunder kan du læse om de nye tasker og trailere til cykler:
 

Cykeltaske med forstærkede hjørner og dobbeltsyninger for ekstra holdbarhed
 

Der er tilføjet ekstra vægt i flappen, der lukker over tasken, så den bliver på plads og beskytter indholdet. Der er ekstra synlighed i trafikken med reflekserne på fronten og siderne af tasken. Tasken har forstærket bagside og er monteret på et stel, der holder tasken væk fra hjulene og på plads på siden af cyklen. Hænges let på cyklens bagagebærer med to kroge, der er dækket med plast.

Materiale: 420D/PVC.
Mål: 34x25x35 cm

Dobbelt cykeltaske med forstærkede hjørner og dobbeltsyninger for ekstra holdbarhed
 

Der er tilføjet ekstra vægt i flappen, som lukker over tasken i hver side, så den bliver på plads og beskytter indholdet. Der er ekstra synlighed i trafikken med reflekserne på fronten og siderne af tasken. Taskerne har forstærket bagside og er monteret med et beslag, der holder taskerne på plads på hver sin side af cyklen. Hænges let på cyklens bagagebærer og fastgøres med to klikspænder.

Materiale: 420D/PVC.
Mål: Hver taske er 34x25x35 cm. Det forstærkede stykke hen over bagagebæreren er 18 cm bredt.

 
Cykeltrailer med punktérfrie brede gummihjul, der sikrer stabil og let kørsel også på ustabilt underlag
 

Selve kassen er en stabil alu-kasse med udskifteligt cover. Der er en række væsentlige detaljer ved denne trailer, bl.a. en god størrelse reflekser. Hvide foran, gule på siderne og røde bagpå, så traileren er meget synlig i trafikken. Derudover har den beslag til montering på cykel og håndtag til at trække traileren ved. Bruges traileren ofte som trækvogn, kan vi tilbyde næsehjul som ekstraudstyr, da det ofte kan lette manøvrering med traileren en del.

Størrelse: Målene på alukassen er 60x80x37 cm (bredde/længde/dybde).
Last: Ca. 60 kg

  Bestil eller få mere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om eller bestille cykeltasker og -trailer, er du meget velkommen til at kontakte Pernille Wissing, sekretær/ salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 23 eller mail pw@ddpff.dk eller salgsassistent Myanne Johansen, på telefon 33 97 42 26 eller mail msj@ddpff.dk

Få også mere information om vores samhandelsaftaler, som giver dig fordelagtige vilkår og priser på mange produkter og ydelser.

Vi har også mange andre relevante forbrugsprodukter