Øget efterspørgsel på pakkeriprodukter

Der er sket en stigende efterspørgsel på pakkeriprodukter, og Pressens Fællesindkøb indgår derfor snart en samhandelsaftale med den velkendte leverandør Norfolier.

Interessen for produkter til pakkerierne har været tiltagende gennem et stykke tid. Bl.a. er prøveruller med PP-bånd til pakkelinjerne blevet godt modtaget. De første større ordrer er allerede leveret og fungerer fint. Ordremængden på underlagspapir i ruller er også støt stigende, så alt i alt er det gået som forventet.

Samhandelsaftale med Norfolier på vej
En samhandelsaftale mellem Norfolier Danmark og Pressens Fællesindkøb er på trapperne. Leverandørens primære styrke ligger bl.a. inden for plast og folie. Ved indkøb af folier i farver ligger der en stor besparelse i at producere større partier, som Norfolier kan lægge på lager til aftræk.

 

Har du spørgsmål eller ønsker besøg?
Foreningens salgsafdeling ønsker at gøre din hverdag nemmere, og du kan derfor altid få support til indkøb og logistik. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have besøg, er du velkommen til at kontakte Myanne Johansen, salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 26 eller mail msj@ddpff.dk. Du kan også ringe direkte til Lene fra Norfolier på telefon 61 22 67 68.

Yderligere information
Pressens Fællesindkøb har en bred vifte af leverandører, som fører forbrugsprodukter, hvor der kan opnås gode medlemsrabatter.

Få også mere information om vores samhandelsaftaler, som giver dig fordelagtige vilkår og priser på mange produkter og ydelser.