Opfyld nye krav fra Statens Luftfartsvæsen

I tæt samarbejde med Bladkompagniet og medlemmerne har Pressens Fællesindkøb nu fundet frem til nogle gode løsninger for emballering af vores medlemmers aviser og blade. De lever op til nye krav fra Statens Luftfartsvæsen og kan bestilles hos os.

Alle aviser og magasiner, der skal sendes til lufthavne, Inflight Media og TRUST (SAS Cargo) eller afleveres i flykabiner, skal være beskyttede mod uautoriserede personers indblanding under fremstilling, pakning, oplagring og transport. Disse nye regler blev lanceret af Statens Luftfartsvæsen i foråret og skal efterleves til punkt og prikke.
 

Gode priser og vilkår når du skal købe sikkerhedsprodukter

Hos os kan du købe sikkerhedsprodukterne til fordelagtige priser gennem vores samhandelsaftaler med førende leverandører. Vi ser det som en del af vores medlemsservice, at du får de bedst mulige priser og leveringsvilkår. Derudover tilstræber vi, at du kan samle indkøbene ét sted i stedet for at skulle bruge unødig tid på at kontakte mange forskellige leverandører.

 

Få mere information om sikkerhedskrav og -produkter

Hvis du er interesseret i at høre om de nye løsninger eller kravene i sikkerhedsdirektivet, er du meget velkommen til at kontakte Myanne Johansen, salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 26 eller mail msj@ddpff.dk  

Få mere information om vores samhandelsaftaler, som giver dig fordelagtige vilkår og priser på mange produkter og ydelser.