Optimeret folieforbrug giver besparelse

Vi har lige indgået en samhandelsaftale med Hildebrandt-emballage. Ud over alt til pakkeriet tilbyder de at hjælpe vores medlemmer med at optimere folieforbruget. Der er nemlig penge at spare.

Vi har for nyligt indgået en ny samhandelsaftale med leve-randøren Hildebrandt-emballage. De fører alt inden for industriemballage, bl.a. folie, plastposer og underlags-papir i ruller. På lagervarer er der oftest levering indenfor 24 timer. 

Der er penge at spare ved optimeret folieforbrug
Hildebrandt-emballage tilbyder at være behjælpelig med at optimere vores medlemmers folieforbrug. De undersøger, om den rigtige folie anvendes til jeres maskine, og om maskinen er indstillet korrekt. Der kan være væsentlige penge at spare. Det kan betale sig at få et besøg, hvor I sammen finder den rigtige løsning, der dækker jeres behov.

Gode priser og vilkår når du skal købe emballageprodukter
Hos os kan du købe emballageprodukterne til fordelagtige priser gennem vores samhandelsaftaler med førende leverandører. Vi ser det som en del af vores medlemsservice, at du får de bedst mulige priser og leveringsvilkår. Derudover tilstræber vi, at du kan samle indkøbene ét sted i stedet for at skulle bruge unødig tid på at kontakte mange forskellige leverandører.

Få besøg eller mere information
Hvis du er interesseret i at høre mere om emballage-mulighederne eller ønsker et besøg, er du meget velkommen til at kontakte Myanne Johansen, salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, på telefon 33 97 42 26 eller mail msj@ddpff.dk

Få mere information om vores samhandelsaftaler, som giver dig fordelagtige vilkår og priser på mange produkter og ydelser.

Årligt arkiv