Statens Luftfartsvæsens stiller nye krav

Pressens Fællesindkøb ønsker at hjælpe foreningens medlemmer med, at leve op til Statens Luftfartsvæsens nye sikkerhedskrav for aviser og magasiner.

Alle aviser og magasiner, der skal sendes til lufthavne, Inflight Media og TRUST (SAS Cargo) eller afleveres i flykabiner, skal være beskyttet mod uautoriserede personers indblanding under fremstilling, pakning, oplagring og transport. Reglerne for emballering er meget strikse. Hvis en pakke danske aviser fx skal til Schweiz, men sikkerhedsplomberingen er brudt, så returneres pakken til afsender.

De rette sikkerhedsprodukter til vores medlemmer
Sammen med Bladkompagniet er vi ved at lægge sidste hånd på at udvælge de produkter, som vil kunne leve op til de nye krav. I princippet skal kravene allerede opfyldes nu, men Pressens Fællesindkøb har fået lidt ekstra tid til at finde brugbare løsninger. Indtil videre har vi udvalgt følgende produkter:

  • Sikkerhedsposer m/debatapelukning til 1 bundt aviser
  • Palleposer/hætter i op til 235 cm højde
  • Plomber
  • Sikkerhedstape

Fortæl os hvad du har brug for
For at kunne tilbyde de helt rigtige produkter opfordrer vi alle de medlemmer, der har brug for sikkerhedsprodukterne til magasiner og blade, til at kontakte os snarest muligt. Kontaktperson er Myanne Johansen, salgsassistent i Pressens Fællesindkøb, telefon 33 97 42 26, mail msj@ddpff.dk. Hun svarer også på generelle spørgsmål vedr. det nye direktiv.

Vi forhandler gode priser og vilkår for vores medlemmer
Udover at vælge de helt rigtige produkter lægger vi også vægt på at opnå fordelagtige samhandelsaftaler med førende leverandører, så vores medlemmer får de bedst mulige priser og leveringsvilkår. Det er også vigtigt for os, at du så vidt muligt kan samle indkøbene ét sted og ikke behøver bruge tid på at henvende dig til mange forskellige leverandører.

Få mere information om vores samhandelsaftaler

En af leverandørerne af sikkerhedsprodukter er vores samhandelspartner CC&CO, der er markedsleder og sparringspartner inden for områderne emballage, aftørring, rengøring, hotelvarer, kantinevarer og kontorprodukter.