Præsentation

Pressens Fællesindkøbsforening tilstræber dagligt at bibringe vores medlemmer værdi gennem klog ledelse og dygtigt købmandskab. Vi samler vore medlemmers køb og bruger styrken til at forhandle os til fortsat bedre vilkår.

Denne grundfilosofi står lysende klar gennem de aftaler foreningen indgår på avispapir området. Hvert år indgås der årsaftaler med verdens største papirproducenter til forsyning af det danske marked. Når de danske aviser formår at stå sammen i deres forhandlinger om avispapiret, får vi år efter år, nogle af verdens allerbedste priser. Dette gør at man kan læse avis, bare lidt billigere i Danmark end i resten af verdenen.

Forsyningen af papiret fra producent, via vores lager i Kolding, samt gennem direkte leveringer ud til trykkerierne, er ligeledes tilrettelagt omkostningseffektivt, stærkt hjulpet af de mange stordriftsfordele. Papiret bliver transporteret med skib og fragtet direkte til vores lager i Kolding.

I Kolding har vi et tæt samarbejde med H. Daugaard som står for den daglige drift af lageret i samarbejde med Indkøbsforeningen. Øst for Storebælt har vi valgt en direkte levering af rullerne, fra den norske og svenske leverandør, med lastbil. Her bliver ordrerne tastet ind i vores bestillingssystem på DDPFF´s hjemmeside.

Vi har travlt i Indkøbsforeningen, for når vi ikke ekspederer jeres ordrer, så fylder vi kalenderen med kunde- og leverandørbesøg. På denne måde kan vi fortsat levere de skarpeste vilkår i markedet, for vi ved

     - Vi er til for vores medlemmer